Odaberite jezik

Naša ponuda


U Stanciji Čabrunići, vili s 5 zvjezdica, udobno se može smjestiti osam osoba u četiri spavaće sobe. Uz to još dvije osobe mogu spavati na pomoćnim ležajevima. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, grijanje, air-conditioning i televizor.

Prizemljem dominira velika dnevna soba s kaminom, potpuno opremljena kuhinja*, blagovaonica te odvojena TV soba (107 cm televizor, bogata videoteka DVD-a i Blu, razne video-igre). Gostima je na raspolaganju biblioteka knjiga na engleskom i njemačkom jeziku. Kuća je pod video-nadzorom, a vlastito natkriveno parkiralište nalazi se kraj glavnog ulaza.

Uz kuću se nalaze četiri terase (natkrivene i nenatkrivene), koje omogućuju gostima boravak na otvorenom, na suncu ili u hladu terase te pogled na istarski krajolik.

Okružen travnjakom i cvijećem u blizini glavne kuće nalazi se  bazen (5x12m) s vanjskim tušem, te kućica s natkrivenom terasom u kojoj su smješteni sauna, jacuzzi, tuš+WC i dobro opremljen prostor za fitness. Bazen je otvoren 15. svibnja – 1. listopada. Gostima su na raspolaganju i bicikli za ugodne vožnje po označenim stazama u okolici.

U vrtu je i dječje igralište te boćalište s tri kompleta boća.

*Oprema kuhinje: hladnjak sa zamrzivačem, električni štednjak, pećnica, mikrovalna pećnica, električno kuhalo vode, toster, sav pribor i oprema za kuhanje, perilica suđa.

Preporuke

Amfiteatar u Puli

Najpoznatiji i najznačajniji spomenik u Puli, građevina od koje započinje i završava svaki obilazak grada, građevina u kojoj su se priređivale borbe gladijatora.

Knjiga gostiju

Prekrasan tjedan

One couldn't fail to enjoy this house. The pool has been an absolute delight. We have had a lovely week. Thank you.